Grammatica

Wat kan ik oefenen?

Op deze pagina kun je oefenen met de Engelse grammatica. Je kunt kiezen om eerst met één tijd te oefenen. Als je dit goed onder de knie hebt, kun je meerdere tijden door elkaar gaan oefenen. Veel Succes! Klik op één van de volgende onderdelen om te beginnen.

Simple present, present perfect en nog veel meer.

Oefen de tijden door elkaar heen.

Aan deze pagina wordt nog gewerkt...
Progress... 22%

Oefen gratis de Engelse grammatica

Heb jij moeite met de Engelse grammatica? Dan ben je hier op de goede plek! Op deze pagina kun je gratis de Engelse grammatica oefenen en uitleg lezen. Hierboven kun je de grammaticale tijden los oefenen of door elkaar heen. Klik simpelweg op één van de knoppen en je kan starten. Wij proberen zoveel mogelijk voorbeelden te geven naast de uitleg, op deze manier proberen we het leren makkelijker te maken. Probeer eerst de uitleg te lezen. Daarna kun je per onderdeel oefeningen maken om te kijken of je alles goed begrijpt. Als je een vraag hebt, kun je altijd een reactie achterlaten bij de oefeningen.

Hoe werkt het?

De content op deze website is gratis, je hoeft dus niet te betalen om te oefenen. Er staan enkele advertenties op de website om het gratis te houden. Begin eerst met uitleg te lezen over de onderdelen waar jij moeite mee hebt. Als je daarna het idee hebt dat je alles goed begrijpt, kun je gratis oefeningen gaan maken. Als je iets niet begrijpt tijdens de oefening, kun je een reactie achterlaten onderaan de oefening. Oefeningen maken is belangrijk, omdat je dan echt kunt zien of je de lesstof onder de knie hebt. Daarnaast leer je van je fouten. Op deze manier hoef je dezelfde fout niet nog een keer te maken op de toets!